Andre løb i 9310

Vi er en del der løb omkring Vodskov – vi er bare tosset med at løbe nord for Fjorden. Derfor vil jeg også gerne slå et slag for mine medløbere og deres skønne løb.

Morten Hyllested laver løb fra hans hjemmeadresse og ud i Vodskov verdenen, dvs. at du løber både i skov og by. Morten løber selv med og det er ofte halvmarathon og meget gerne sociale. Så tag et kig på hans hjemmeside:

FC Løb har en masse lækre løb – ikke alle er i Vodskov, men nogle er! Finn og Charlotte som er FC løb har været i gang i mange år og derfor er deres løb altid professionelle og man kan mærke at de elsker at lave løbene. De er også foregangsmænd for Klub 100 Halvmarathon, så hvis du har spørgsmål til dette er bare dem du skal tage fat i!

Hammer Bakker Runners aka HBR er en løbeklub i Vodskov, som også laver løb. De laver det nok hårdeste løb overhovedet i Vodskov: Hammer Bakker Trail – så vil du udfordres så skal du bare tilmelde dig dette! Du kan kende folk fra HBR ved deres grønne trøjer og deres store smil på læben.